Yahoo Mail krijgt nieuwe swipe mogelijkheden en notificaties

Yahoo heeft haar e-mail applicatie voor Android een update gegeven met een tweetal nieuwe functies. Zo zijn er nieuwe swipe mogelijkheden in de app te vinden en zijn de notificaties een stuk handiger geworden.

Swipen en informeren

In de nieuwe update van de Yahoo mail-app kun je zelf bepalen welke actie je wilt uitvoeren als je een mail naar links of rechts weg wilt swipen. Bijvoorbeeld markeren als spam of verwijderen, maar ook archiveren, verplaatsen naar een andere map of markeren als gelezen. Je kunt deze handelingen zelf aanpassen via de instellingen van de applicatie.

Yahoo mail swipe handelingen

Ook voegt de update nieuwe handelingen toe aan de notificaties, zo kun je rechtstreeks van uit je notificatiebalk een bericht verplaatsen of als belangrijk markeren. Ook deze handelingen zijn naar wens aan te passen, maar houd er wel rekening mee dat deze gekoppeld zijn aan de eerder genoemde swipe handelingen.

Yahoo mail notificatie handelingen

Nieuw is ook de mogelijkheid om een mail als spam te markeren door een bericht lang ingedrukt te houden. Deze optie wordt vervolgens in het snel menu getoond naast de mogelijkheid om een mail te verwijderen, verplaatsen of als belangrijk aan te merken.

Deze nieuwe update voor de Yahoo mail applicatie wordt vanzelf uitgerold via de Google Play Store, versienummers kunnen per apparaat verschillen.

Yahoo Mail - Jouw eigen gepersonaliseerde mailbox
Yahoo Mail - Jouw eigen gepersonaliseerde mailbox
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel