Yahoo Mail 5.1 brengt Gmail ondersteuning en andere nieuwigheden

Yahoo heeft haar eigen e-mail applicatie voor Android voorzien van een update. Yahoo Mail 5.1 brengt onder andere Gmail ondersteuning en tal van nieuwe functies in de app. Recentelijk kreeg de app nog een volledige make-over in versie 5.0.

Yahoo Mail 5.1

E-mailen op je Android toestel, waarschijnlijk doe je dat met de Gmail app of Inbox, maar je zou vanaf vandaag ook Yahoo Mail kunnen gebruiken voor je Gmail-accounts. Niet alleen kun je e-mails lezen en beantwoorden, maar ook zoeken door alle berichten op je Gmail account. Via het menu kun je heel eenvoudig wisselen tussen e-mail accounts.

yahoo mail 5.1

Ook is in de Yahoo Mail app de mogelijkheid teruggekeerd waarmee berichten in één keer allemaal te selecteren zijn. In de app is een interactieve uitleg aanwezig om je te helpen bij deze functie. Op het visuele gebied is de “Nieuwe e-mail” indicator iets vergroot, het blauwe cirkeltje geeft nu duidelijker aan dat een bericht nieuw en ongelezen is.

Verder is ook het instellingenscherm aangepakt waardoor het navigeren tussen instellingen een stuk soepeler verloopt. De Yahoo Mail app verbruikt daarnaast minder data op mobiele netwerken. Via de applicatie kunnen gebruikers ook hun feedback verzenden.

Update 5.1 voor de e-mail applicatie van Yahoo is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel