Gif Joiner en Gif Pager: twee leuke apps om gifjes mee te vinden en te maken

Je kent vast wel die hilarische gifjes die je her en der op internet tegenkomt. Wij hebben twee leuke Gif-applicaties uitgezocht om deze gifjes mee te bekijken, te downloaden en van twee gifjes één te maken. Het gaat om Gif Joiner en Gif Pager; maak jij de leukste gifjes?

GIFjes

GIFjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Of het nou iemand is die valt of iemand die zijn of haar kat filmt bij een handige actie. GIFjes zijn vrijwel altijd humoristisch bedoeld. Met de apps Gif Joiner en Gif Pager kan je de mooiste gifjes maken en vinden op het wereldwijde web.

Gif Joiner

Gif Joiner is een hele simpele applicatie (volgens de maker van deze app) die eigenlijk niets anders doet dan twee of meer gifjes samenvoegen tot één. Deze gifjes moeten al op je smartphone staan. Wanneer je van twee of meer leuke gifjes één hilarische gif heb gemaakt heb je de mogelijkheid om dit gifje te delen via bijvoorbeeld Instagram of Facebook Messenger. Je kunt met de applicatie ook een gif converteren naar een video.

Gif Pager

Met Gif Pager kun je gifjes bekijken en downloaden die op de website van Giphy staan. Ook kun je met de zoekfunctie gifjes opzoeken. Je kunt de gifjes ook delen met bijvoorbeeld Twitter, WhatsApp of Telegram.

Downloaden

Beide applicaties kun je gratis downloaden uit de Google Play Store. Gif Pager biedt in-app aankopen voor € 1,21 per item. Hieronder kun de applicaties meteen downloaden voor Android.

GIF Pager
GIF Pager
Ontwikkelaar: rascarlo
Prijs: Gratis+

Bekijk ook: Cats!: een vermakende app vol katten GIFjes

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel