WallFlix: een toffe video als achtergrond van je smartphone

Als je genoeg hebt aan je standaard, toch wat minder spannende achtergronden, dan is de app WallFlix misschien wat voor jou. Met WallFlix stel je een video in als wallpaper op je Android-smartphone. De ontwikkelaar geeft daarbij aan dat het nauwelijks invloed heeft op het batterijverbruik.

WallFlix

WallFlix is een applicatie die deze week is uitgebracht in de Google Play Store. Met WallFlix kan je kiezen uit zeven verschillende video’s in hoge kwaliteit. Denk aan een open haard, een time-lapse van een autoweg of kerstverlichting. Via de applicatie kan je een preview bekijken van de video en vervolgens die video downloaden. Wanneer de video gedownload is kies je ervoor om hem in te stellen als achtergrond.

wallflix

De ontwikkelaar belooft dat de WallFlix een minimale impact heeft op het batterijverbruik. Wanneer er geschakeld wordt naar andere apps zal de achtergrond automatisch pauzeren. Op de redactie werkte de applicatie niet geheel vlekkeloos (LG G4), bij het instellen van een achtergrond kregen we een zwart scherm te zien. Op de Nexus 6 werkte de applicatie bijvoorbeeld zonder problemen.

wallflix

WallFlix is gratis te downloaden uit de Play Store. Sommige video’s zijn alleen tegen betaling beschikbaar. Wel is de applicatie volledig reclamevrij. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

WallFlix: HD video wallpapers
WallFlix: HD video wallpapers
Ontwikkelaar: TEQTIC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel