Wallz: uitgebreide wallpaper-app met erg veel mooie achtergronden

Er zijn behoorlijk wat wallpaper applicaties in de Google Play Store. Het is dan ook lastig om een onderscheidende applicatie te maken. De makers van Wallz zijn daar toch in geslaagd. Wallz geeft je een breed aanbod van mooie achtergronden.

Wallz

Wallz biedt meer dan één miljoen mooie wallpapers. Je hebt de keus uit drie categorieën: Collections, Favorites en OEM wallpapers (wallpapers van verschillende fabrikanten zoals Samsung, Sony, etc.). Deze drie categorieën bestaan elk weer uit een aantal subcategorieën, zodat je makkelijk een mooie wallpaper kunt zoeken die bij je past.

Wallpapers en functies

Mocht je geen keuze kunnen maken, dan heb je de mogelijkheid om de applicatie zelf een wallpaper te laten instellen. Je kunt zelf instellen om de hoeveel tijd de wallpaper ververst dient te worden, bijvoorbeeld elk uur of elke dag. Je kunt ook aangegeven uit welke categorieën er door de applicatie gekozen kan worden. Ook heb je de mogelijkheid om je favoriete wallpapers te downloaden of te vervagen met de “blur” optie. De applicatie heeft uiteraard ook een zoekfunctie. Een handige functie is dat je een bepaalde zoekopdracht kunt toevoegen aan de categorie Favorites.

Downloaden

Wallz is gratis te downloaden in de Google Play Store. Je kunt de applicatie direct downloaden via onderstaande button.

Wallz - Stock, OEM Wallpapers
Wallz - Stock, OEM Wallpapers
Ontwikkelaar: The Lockdown Team
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel