Spotify test nieuw ontwerp van app met full-screen album-cover

Spotify test een vernieuwde versie van de Android-app van de muziekdienst. In het nieuwe ontwerp van de toepassing wordt er meer aandacht gegeven aan de covers van de albums. De nieuwe app wordt nu getest en we kunnen hem binnenkort verwachten.

Redesign voor Spotify app

Spotify is de meest bekende muziekdienst. Daarbij hoort ook een applicatie, en daar wordt nu een redesign voor uitgebracht. Het nieuwe ontwerp is opgedoken bij verschillende gebruikers en hierbij wordt de albumhoes op volledig scherm weergegeven. Dit zorgt voor een rustiger en overzichtelijker beeld. Daarbij zijn ook de knoppen voorzien van een nieuwe lik verf. Hieronder zie je de nieuwe beelden van Spotify, met én zonder knoppen. De rechter foto toont de huidige interface.

Door op de cover te tikken worden de knoppen verborgen of juist getoond. In de nieuwe versie van de Spotify app zijn de shuffle- en repeat toets weggelaten. Het is niet bekend wanneer de nieuwe interface van de muziek-app uitgerold wordt naar iedereen. Wat ons betreft is dit in ieder geval een hele verbetering. Wat vind jij?

Spotify - Muziek en podcasts
Spotify - Muziek en podcasts
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel