Tinder krijgt Spotify-integratie: hebben jullie dezelfde muzieksmaak?

Tinder is een samenwerking aangegaan met Spotify. Voortaan kan je je favoriete muziek toevoegen aan je eigen profiel. Voor de functie hoef je niet perse zelf Spotify-gebruiker te zijn. Misschien delen jullie samen wel dezelfde muzieksmaak? 

Tinder en Spotify

Vanaf nu kan je Spotify-integratie vinden in de Tinder app. Je kunt zowel met als zonder Spotify-account previews beluisteren van muziek op andere profielen. Daarnaast kan je als je je Spotify-account hebt verbonden, bij mogelijke matches zien of de ander van muziek van dezelfde artiest houdt.

Tinder Spotify

In Tinder kan je ook een bepaalde track kiezen als ‘Anthem’. Dit is je favoriete nummer en kan bijvoorbeeld bedoeld zijn om te laten zien welk nummer jou het beste omschrijft. Ook deze functie is beschikbaar voor niet-Spotify gebruikers. Ook zijn er in Tinder verschillende afspeellijsten te vinden met muziek.

De nieuwe functie in Tinder wordt vanaf nu uitgerold in alle 59 landen waar Spotify actief is. Hieronder vallen dus ook Nederland en België. Omdat het gaat om een gefaseerde uitrol, kan het even duren voordat de Spotify-integratie ook voor jou beschikbaar is.

Tinder
Tinder
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel