Tindog: ‘Tinder voor honden’ zoekt vriendjes voor je hond

Je weet nooit wat ‘de kleine’ allemaal uitspookt op je telefoon als je die per ongeluk je smartphone ziet liggen. Binnenkort moeten we misschien ook wel de telefoon uit het zicht van de hond gaan leggen. Vanaf nu kan je hond via Tindog gaan daten met andere honden.

Tindog

Tindog is een nieuwe applicatie ‘bedoeld voor honden’. Mocht de hond niet zoveel vriendjes hebben, dan is deze applicatie misschien de oplossing. De hond krijgt een eigen profiel met natuurlijk zijn of haar naam. Verder kan er de leeftijd, het ras en overige informatie toegevoegd worden. De kers op de taart is natuurlijk de profielfoto van de hond, of de ‘dogfie’. Je kan meerdere foto’s toevoegen, zo krijgen andere honden een beter beeld van je.

Tindog

Tindog toont veel overeenkomsten met Tinder, de dating-app die al miljoenen keer gedownload is uit de Play Store. Met Tindog wordt in kaart gebracht welke honden zich nog meer in de buurt bevinden. Is de teckel niet het type voor je hond? Dan ‘swipe’ je de foto van het beest gewoon weg. Swipe je de andere kant op over de foto, en doet de andere ‘hond’ dat ook? Dan is er een match. De baasjes van de honden kunnen dan een echte date plannen in het park of plein in de buurt. Het idee achter Tindog is dat natuurlijk ook de baasjes van de honden kennis met elkaar kunnen maken.

Tindog

Mocht jouw hond ook toe zijn aan wat meer sociaal contact? Download dan de Tindog app via onderstaande button uit de Play Store.

Twindog
Twindog
Ontwikkelaar: Holidog
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel