Tinder komt met uitgebreidere profielen in app: Smart Profiles

Tinder heeft een nieuwe functie geïntroduceerd; Smart Profiles. Tinder is nog altijd een populaire applicatie en met Smart Profiles kunnen gebruikers in een oogopslag meer zien over iemand, zoals het beroep en andere nuttige informatie. Op deze manier zou je nog beter kunnen bepalen of de persoon een match kan zijn. Ook is de chat-functie in Tinder licht aangepast.

Tinder: Smart Profiles

In de nieuwste versie van de app Tinder kan gebruik gemaakt worden van Smart Profiles. Hierbij wordt rekening gehouden van de bepaalde informatie die je hebt toegevoegd aan je account. Denk hierbij aan je beroep of de school waar je momenteel aan studeert. Volgens Tinder zorgt het verbeterde algoritme ervoor dat getoond wordt wat voor jou interessant is; bijvoorbeeld als je allebei op dezelfde universiteit zit of als je hetzelfde beroep hebt.

Tinder Smart Profiles

Aan de hand van deze extra informatie bij een profiel zouden gebruikers beter hun keuze kunnen maken om iemand wel of niet als match te zien. Gebruikers van Tinder kunnen de aanvullende informatie die getoond wordt bij de Smart Profiles wel uitschakelen voor anderen. De gegevens van de opleiding en het beroep worden net als de rest van de gegevens ingeladen vanuit je Facebook-profiel.

Messaging

De berichten-functie om te chatten via Tinder is ook iets veranderd. Vanaf nu worden berichten van mensen met wie je nog niet hebt gepraat gesplitst van de mensen met wie je al wel conversaties hebt gehad. De inbox moet hiermee wat duidelijker worden in overzicht.

Tinder Messaging

Tinder kwam in oktober in Nederland met een nieuwe functie genaamd Super Like. Hiermee wordt het mogelijk om niet alleen naar links of rechts te vegen, maar ook naar boven. Je veegt naar boven als je iemand meer dan leuk vindt.

Tinder
Tinder
Ontwikkelaar: Tinder
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel