Tinder: ‘Super Like’ nu ook in Nederland en België beschikbaar

Dating-app Tinder heeft een nieuwe functie uitgerold voor alle gebruikers. Vanaf nu is de ‘Super Like’ wereldwijd beschikbaar in de app. Met de ‘Super Like’ in Tinder zou je drie keer meer kans hebben op een match dan zonder de enthousiaste functie.

Super Like

De dating-app Tinder heeft de functie ‘Super Like’ wereldwijd uitgerold. Eerder was de Super Like functie alleen beschikbaar in Australië. Het ging hier om een test die volgens de ontwikkelaars van de app meer dan geslaagd is. De speciale vind ik leuk-knop betekent eigenlijk dat je iemand echt heel leuk vindt. Volgens Tinder is er na het gebruik van de ‘Super Like’ button drie keer meer kans op een match.

Tinder Super Like

Tinder laat weten dat gesprekken na een Super Like zo’n 70 procent langer duurt dan normale chats die via Tinder worden gevoerd. Hoelang een normale chat duurt, vertelt Tinder er niet bij. Je kan iemand een Super Like geven door niet naar rechts, maar naar boven te swipen. Als je van iemand een Super Like krijgt, dan krijg je bij de foto een speciaal tekentje te zien, zodat je weet dat hij of zij jou erg leuk lijkt. Die extra aandacht moet ervoor zorgen dat ook de ander enthousiast wordt.

Tinder Super Like

Voor de gebruikers van Tinder kan je één Super Like uitdelen per dag. Betalende gebruikers kunnen vijf keer per dag een Super Like geven. Met de Super Like optie hoopt Tinder meer geld te verdienen aan de dienst.

Tinder
Tinder
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel