Swipe & Shop: de fashion-app met een vleugje Tinder (review)

Met de app Swipe & Shop heb je toegang tot een grote catalogus aan fashion-trends en kleding. Ben je gek op mode en fashion? Swipe & Shop is een applicatie die geïnspireerd is op de app Tinder, hiermee heb je direct de leukste mode binnen handbereik.

Swipe & Shop

Ben je gek op mode en alles wat er bij komt kijken? Lees dan nog maar even verder. Swipe & Shop is dé Tinder app op het gebied van fashion. De app werkt hetzelfde als de Tinder app die we al kennen. Je vindt er gemakkelijk de nieuwste fashion items uit verschillende winkels zoals ASOS, Boohoo, Cotes, Hunkemöller, Mango en ga zo nog maar even door. Jouw favoriete items worden automatisch voor je opgeslagen. Vanuit de app kun je direct jouw item online bestellen. Makkelijk toch?

Swipe & Shop

Werking van de app

Zodra je de app gedownload hebt, krijg je als eerst een welkom-scherm te zien wanneer je de app opent. Je kunt je registeren via Facebook of met je e-mailadres. Op deze manier krijg je je eigen account voor deze app. Met je account kun je makkelijk jouw favorieten opzoeken en bewaren. De Swipe & Shop app is super easy te gebruiken. Swipe naar rechts om een kledingstuk of item toe te voegen aan jouw favorietenlijst. Swipe naar links om het volgende item te bekijken. Een makkelijkere manier jouw favorieten bij elkaar te zoeken is er niet!

Swipe & Shop

Ontdekken

Door op het icoontje rechts bovenin te klikken krijg je je account gegevens te zien. Vanuit de #ontdekken sectie kun je gemakkelijk items uit verschillende kledingstijlen ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Streetwear, Boho, Sportwear, etc. Bij ‘Mijn profiel’ kun je instellingen aanpassen en krijg je belangrijke meldingen binnen. Denk aan meldingen over de nieuwe aanbiedingen. Er is ook een mogelijkheid om feedback toe te voegen en je kunt de als favoriet gemarkeerde items ook op de webversie van Swipe & Shop bekijken.

Wishlist

Een van de kopjes is ook de ‘wishlist’. Hier zie je een overzicht van jouw favorieten bij elkaar. Vind je een item achteraf toch niet zo leuk? Geen probleem, je kunt deze weer makkelijk verwijderen door op het prullenbakje te klikken. Door op een items te klikken krijg je alle specificaties te zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de betaalmogelijkheden of hoelang het duurt voordat jouw kledingstuk bij je thuis bezorgd wordt. Je kunt gelijk op het icoontje van de webshop klikken. Zo bestel je snel en gemakkelijk een product vanaf je smartphone. Door op de drie bolletjes te klikken in de linker bovenhoek, kun je eventueel ook nog gebruik maken van de filtering. Hierbij kun je selecteren op het soort item en wat je maximaal uit wilt geven voor je item.

Swip & Shop kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Dit artikel is geschreven door Kimberly

Swipe & Shop
 • 8/10
  Vormgeving - 8/10
 • 8.5/10
  Gebruiksvriendelijkheid - 8.5/10
 • 8/10
  Mogelijkheden - 8/10
 • 7/10
  Snelheid - 7/10
 • 6.5/10
  Privacy - 6.5/10
7.6/10

Beoordeling

Pluspunten

 • Zeer gemakkelijk in gebruik
 • Favorieten worden automatisch opgeslagen, waardoor je een duidelijk overzicht hebt van je favoriete items
 • Je krijgt belangrijke meldingen binnen over sales
 • Je kunt zoeken op verschillende kledingstijlen en accessoires
 • Vanuit de app direct bestellen
 • Je kunt zoeken op verschillende kledingstijlen

Minpunten

 • De app is niet altijd even snel
 • Sommige items komen meerdere keren voorbij, ook al heb je deze al een keer weg geswiped
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel