Tinder Social: leer nieuwe mensen kennen voor een avondje uit

Met Tinder Social moet het makkelijker gemaakt worden om nieuwe mensen te leren kennen voor een avondje uit. Eerder werd de dienst al getest in Australië en nu wordt de dienst uitgerold naar verschillende andere landen.

Tinder Social

Anders dan Tinder zelf ga je in Tinder Social niet op zoek naar de liefde van je leven. Tinder Social is er om nieuwe vrienden te maken en samen wat leuks te doen. Met de nieuwe functie maak je groepen aan waarbij deelnemers die elkaar matchen toegevoegd worden. Of je nou naar een concert, naar de film of gewoon naar een café wilt, Tinder Social helpt je met het vinden van mensen die ook die behoefte hebben.

Gebruikers kunnen in de Tinder app zelf ervoor kiezen of ze ‘Social’ willen activeren. Je kunt je vrienden uitnodigen en dus ook nieuwe vrienden via de app leren kennen. Ook het selecteren van mensen voor de groep kies je uit door te swipen door de verschillende personen.

Na een succesvolle test in Australië komt de dienst nu ook naar de Verenigde Staten en nog een aantal landen. Naar verwachting zal het niet heel lang duren totdat Tinder Social ook in ons land beschikbaar zal zijn.

Tinder
Tinder
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel