Plekk: nieuwe dating-app vindt singles waar jij graag komt

Plekk is een nieuwe Nederlandse dating-app die helemaal aansluit op jouw behoeften. Volgens de bedenkers van de app is Plekk echt gemaakt voor serieuze relaties. Plekk zoekt singles voor je uit op plaatsen waar jij graag komt. Hierdoor hebben jullie in ieder geval al één eigenschap gemeen!

Plekk

Plekk is een nieuwe dienst die singles met dezelfde interesses dichter naar elkaar toe willen brengen. De ontwikkelaars van de toepassing hebben gekeken naar het concept van Tinder en Happn. De app is gebruiksvriendelijk en bedoeld om de eerste stap te zetten naar een serieuze relatie.

Plekk app

Locaties

Uniek aan Plekk is dat de app singles zoekt op plekken waar jij graag komt. Je kunt inchecken op verschillende locaties en vervolgens wordt gekeken naar welke singles daar ook hebben ingecheckt. Kom je dus graag in het theater, een sporthal, dierentuin of bij een voetbalwedstrijd, dan kan Plekk je helpen bij het vinden van iemand met diezelfde interesse.

Plekk app

Plekk maakt voor de locaties gebruik van de locaties die zijn opgeslagen in de database van Foursquare en Swarm. Hierdoor is er een enorm aanbod aan locaties en plaatsen. Je kunt in Plekk anderen ‘liken’ en met elkaar chatten. Vanaf vandaag is Plekk officieel beschikbaar. De app kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Plekk Dating App
Plekk Dating App
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel