Supermarkt PLUS lanceert slimme boodschappen-app

Supermarktketen Plus heeft een eigen Android-applicatie uitgebracht met slimme functies. De focus van de nieuwe app ligt op het maken van een boodschappenlijstje. De Plus app bestaat niet alleen uit een mobiel boodschappenlijstje, maar biedt ook andere handige mogelijkheden.

Plus app

Supermarkt Plus heeft in de Play Store een eigen applicatie gelanceerd. De nieuwe toepassing geeft gebruikers de mogelijkheid om op een handige manier een boodschappenlijstje samen te stellen en bij te houden. Je kunt door het Plus assortiment zoeken, de producten toevoegen aan het boodschappenlijstje en tijdens het winkelen de producten van je lijst af te ‘vegen’ door te swipen. Tevens kan je via de app van Plus ook je boodschappen bestellen. Natuurlijk vind je in de Plus app ook een overzicht van de aanbiedingen.

Boodschappenlijstje

Je boodschappenlijstje is niet alleen voor jezelf handig. Vanuit de app kan je hem direct delen met je vrienden of familie. Duidelijk is wel dat Plus veel energie heeft gestoken in de interface en bediening van de applicatie. De supermarkt-app werkt namelijk erg prettig en laat zich goed bedienen. Er is ook een zoekfunctie aanwezig waarmee je snel naar producten kunt zoeken. Mocht je een bepaald product niet kunnen vinden, dan kan je deze via die zoekfunctie alsnog toevoegen aan je boodschappenlijst.

In de Plus app vind je ook een overzicht met winkels in de buurt en kan je inloggen met je Mijn Plus account. De applicatie van Plus is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

PLUS supermarkt
PLUS supermarkt
Ontwikkelaar: PLUS Retail BV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel