Swarm 4.0 met gave statistieken uitgebracht

Inchecken bij de supermarkt, op je vakantieadres of bij je favoriete restaurant. Nog altijd is Swarm (eerder Foursquare) een geliefde applicatie. Hoewel het platform sinds de overgang naar Swarm wel veel veranderd is, vermaken we ons nog prima met de app. Vandaag is Swarm 4.0 uitgebracht waarbij je nu toegang krijgt tot een reeks interessante statistieken.

Swarm 4.0

Swarm 4.0 is zojuist uitgebracht in de Play Store. De nieuwe versie van de locatie-app geeft gebruikers nu inzicht in een groot aantal statistieken. Zo kan je voortaan direct zien welke soort locaties je het meeste bezoekt en met welke vriend of vriendin je het vaakst incheckt. Je kunt de statistieken filteren op altijd en op de afgelopen zestig dagen. Swarm laat daarnaast je locatie-historie zien op de kaart waarna je daar verder op kunt inzoomen.

Swarm heeft naast de vernieuwde profielpagina’s ook de tijdlijn verbeterd. Er is meer ruimte voor foto’s die op volledig scherm getoond kunnen worden en de zoekmogelijkheden zijn uitgebreid. Iedere week krijg je een samenvatting te zien met de meest ‘epische’ check-ins van je vrienden. De update naar Swarm 4.0 kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel