SwiftKey 5.0 krijgt eigen SwiftKey Store en is voortaan gratis

In de nieuwe versie van de toetsenbord-toepassing SwiftKey is een eigen thema-shop te vinden. De SwiftKey Store is te vinden in SwiftKey 5.0.

SwiftKey 5.0 beschikt over een eigen shop waar thema’s gedownload kunnen worden voor het toetsenbord. In de SwiftKey Store zijn zowel gratis als betaalde toetsenbord-thema’s te vinden. Het premium-thema pakket met in totaal tien thema’s is gratis te downloaden. De normale prijs van dit pakket bedraagt 4,49 euro.

Swiftkey 5.0

SwiftKey biedt in de SwiftKey Store tal van verschillende thema’s aan om het toetsenbord op te fleuren met een eigen design. In de SwiftKey Store zijn er tien gratis thema’s te vinden. Een pakket van vijf nieuwe thema’s voor SwiftKey kost in totaal €2,69.

Swiftkey 5.0

De update voor SwiftKey is inmiddels uit de Google Play Store te downloaden. SwiftKey is een van de populairste toetsenbord-applicaties op het Android-besturingssysteem. In de nieuwe versie van SwiftKey 5.0 is ook het scherm met emoticons (emojis) aangepast. Ook is het mogelijk om boven de letters van het toetsenbord de cijferbalk weer te laten geven.

SwiftKey 5.0

SwiftKey kan voortaan GRATIS gedownload worden uit de Google Play Store. Voorheen kostte SwiftKey eenmalig drie euro, maar sinds de update naar 5.0 is de applicatie gratis te gebruiken.

Lees ook

Reageer op dit artikel