SwiftKey Keyboard update in Play Store met bugfixes en verbeteringen

De populaire toetsenbord-applicatie SwiftKey Keyboard heeft een update ontvangen. In de nieuwe versie van SwiftKey Keyboard zin diverse bugfixes doorgevoerd en verschillende verbeteringen toegepast in de applicatie. Met name voor Samsung-apparaten komt de update voor SwiftKey als geroepen.

SwiftKey Keyboard heeft een nieuwe versie van de toetsenbord-toepassing in de Play Store gezet. SwiftKey Keyboard 5.0.3.21 bevat diverse verbeteringen die vooral voor Samsung-gebruikers uitkomst bieden. De geheugenproblemen en diverse crashes die bij een aantal Samsung Galaxy-toestellen optraden zijn verleden tijd.

SwiftKey 5.0

In de nieuwe versie van SwiftKey Keyboard is de laadtijd en het geheugenbeheer van het toetsenbord verbeterd. Ook wordt er nu zorgvuldiger omgegaan met het geheugen rondom de SwiftKey Store en de thema’s die je kan installeren.

De problemen die bij sommige gebruikers ontstonden rondom de synchronisatie met Evernote personalisatie, zijn in deze versie ook eruit gehaald. Volgens de ontwikkelaars van SwiftKey Keyboard is verder een flinke verbetering doorgevoerd in de algehele prestaties van de app.

SwiftKey Keyboard 5.0.3.21 is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel