SwiftKey brengt grote prestatie-update uit met 12 nieuwe talen

Toetsenbord-app SwiftKey Keyboard heeft een update uitgebracht in de Google Play Store. Met de update die nu is uitgebracht zijn tal van verbeteringen doorgevoerd waardoor de prestaties van het toetsenbord verder opgekrikt zijn.

De ontwikkelaars van de toetsenbord-app SwiftKey hebben een vrij grote update klaargezet in de Google Play Store. In de update zijn een aantal snelheidsverbeteringen doorgevoerd, die er voor zorgen dat de applicatie nog beter zijn werk doet.

swiftkey

SwiftKey Keyboard zal nu nog sneller gestart worden, waardoor het typen nu nog sneller gedaan kan worden. Ook de afsluittijd die de app nodig heeft om het toetsenbord weer te verbergen is een stuk korter geworden met de update.

swiftkey

Je wilt na het versturen van een bericht via bijvoorbeeld WhatsApp, direct nog een bericht er achteraan sturen. Tot vandaag duurde dat met SwiftKey Keyboard langer dan nodig was, want deze handeling is nu voor de helft sneller dan voorheen. In de nieuwe update is ook het toetsenbord over het algemeen soepeler geworden, zodat je vanaf nu nog prettiger kan typen met SwiftKey.

De update voor SwiftKey is middels onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel