SwiftKey nu met Material Design en Halloween thema’s

SwiftKey Keyboard heeft vandaag vier nieuwe thema’s uitgebracht voor de populaire toetsenbord-applicatie. Voor SwiftKey zijn twee thema’s toegevoegd speciaal in de sfeer voor Halloween, en twee moderne toetsenbord-thema’s in Material Design.

SwiftKey Store Material Halloween

Halloween thema’s voor SwiftKey

De makers van SwiftKey Keyboard hebben vandaag vier nieuwe thema’s toegevoegd aan de SwiftKey Store. Speciaal voor Halloween zijn er twee leuke Halloween-thema’s te vinden die het toetsenbord een griezelige sfeer moeten geven. De Halloween thema’s kosten 0,89 eurocent per stuk.

halloween-swiftkey

Material Design thema’s voor SwiftKey

Material Design is helemaal hot-item. Material Design is de benaming voor de bepaalde stijl die we terug gaan zien in de nieuwe versie van Android; Android 5.0 Lollipop. Android 5.0 Lollipop zal nog wel even op zich laten wachten. Echter kan je met de twee nieuwe Material Design thema’s van SwiftKey al wel het toetsenbord opfleuren.

material_swiftkey

In de SwiftKey Store, welke je kan vinden via het app-icoon van SwiftKey, zijn vanaf nu de twee Material Design thema’s te downloaden. Er is keus uit het Material Dark en het Material Light thema. Per stuk kost een thema in Material Design 0,89 eurocent.

SwiftKey zelf is gratis te downloaden via onderstaande button. Voor de nieuwe thema’s is geen update van de app zelf noodzakelijk.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel