SwiftKey brengt beta-update met emoticons en Google+ en Evernote personalisatie

SwiftKey heeft een beta-versie uitgebracht van haar populaire toetsenbord-applicatie. In de beta-update zitten een aantal nieuwe mogelijkheden om nog meer uit het toetsenbord te halen, waaronder emoji’s, waardoor berichten snel kunnen worden voorzien van smileys en emoticons. SwiftKey kenmerkt zich door het onthouden van jouw manier van typen. De beta-versie die vandaag is uitgebracht maakt het tevens mogelijk om tekstvoorspelling te baseren op Google+ en Evernote.

Het populaire SwiftKey heeft vandaag een beta-versie van haar toetsenbord uitgerold. SwiftKey Keyboard heeft een eigen manier van tekstvoorspelling en staat al sinds 2012 in de top 5 van meest populaire, betaalde applicaties. SwiftKey leert het typegedrag van haar gebruiker via bijvoorbeeld SMS berichten, Twitter, Facebook en e-mail. De zinsbouw past SwiftKey slim toe, waardoor naar eigen zeggen hele zinnen geschreven kunnen worden met enkel de tekstvoorspelling.

swiftkey beta update

Met de beta-versie van SwiftKey is het mogelijk om de applicatie nog verder te personaliseren door het typegedrag van Google+ en Evernote op te nemen. De beta-versie van SwiftKey is verder uitgerust met een verbeterde gebruikersinterface. SwiftKey heeft haar toetsenbord verder voorzien van de mogelijkheid tot het toevoegen van smileys en emoticons in een tekst. De beta-versie is zoals gezegd te downloaden. De verwachting is dat de uiteindelijke versie op korte termijn als update verschijnt in de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel