SwiftKey lanceert vernieuwd menu ‘SwiftKey Hub’

Toetsenbord-app SwiftKey heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht van de gelijknamige app. In deze nieuwe versie vinden we de optie ‘SwiftKey Hub’. Dit is een vernieuwd menu waar je snel toegang kan krijgen tot instellingen en meer.

SwiftKey Hub

SwiftKey is een populaire keyboard-app voor Android. De ontwikkelaars hebben een nieuwe beta-versie uitgebracht van de app waarin we de nieuwe functie ‘SwiftKey Hub’ vinden. SwiftKey Hub geeft gebruikers toegang tot uitgebreide instellingen en inhoud.

SwiftKey

SwiftKey Hub is opgedeeld in drie onderdelen. Zo kan je in de Hub SwiftKey Cloud bekijken, waarmee je je toetsenbord verder kunt personaliseren en je SwiftKey woorden kunt laten ‘leren’. Daarbij vind je een vernieuwd menu met de mogelijkheid om de grootte van het toetsenbord in te stellen en het thema aan te passen.

SwiftKey Hub

De vernieuwde versie van SwiftKey geeft dus sneller inzicht in statistieken, inhoud en instellingen, zonder dat je daarvoor het huidige scherm hoeft te verlaten. Gisteren werd ook al bekend dat SwiftKey wachtwoord-integratie krijgt.

De nieuwe functie SwiftKey Hub wordt vanaf nu getest in de beta-versie van de app. Wanneer de tests geslaagd zijn, zal de update ook in de Play Store te vinden zijn.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis

via SwiftKey

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel