‘SwiftKey krijgt wachtwoord-aanvuller’

Toetsenbord-app SwiftKey en password-manager Dashlane gaan samenwerken. SwiftKey maakt het dan mogelijk om automatisch wachtwoorden in te vullen.

Dashlane Swiftkey

SwiftKey en Dashlane

Dashlane en SwiftKey gaan samenwerken. De populaire toetsenbord-app SwiftKey zal Dashlane integreren in het toetsenbord, waardoor wachtwoorden automatisch aangevuld kunnen gaan worden. De nieuwe functie is nog niet officieel aangekondigd, maar AndroidPolice meldt dat de beta naar versie 5.3 volgende week zal verschijnen, inclusief de Dashlane-integratie.

Dashlane Swiftkey

Volgens de bron zal de integratie het mogelijk maken om snel in te loggen met je wachtwoord, mits je deze hebt opgeslagen in je Dashlane-account. De Dashlane app moet ook geïnstalleerd zijn op het toestel, wanneer de beta de Dashlane-integratie bevat.

Dashlane Swiftkey

In SwiftKey zal de Dashlane-integratie naar verwachting voor zowel de gratis als de premium-gebruikers van de wachtwoord-beheerder beschikbaar komen. Alles over SwiftKey Beta lees je hier. Beide apps kan je via onderstaande buttons downloaden naar je smartphone of tablet.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Dashlane-wachtwoordbeheerder
Dashlane-wachtwoordbeheerder
Ontwikkelaar: Dashlane
Prijs: Gratis

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel