Dashlane 4.0: grote update voor wachtwoordbeheerder uitgerold

De Android-app van Dashlane is geüpdatet naar versie 4.0. De Android-app van Dashlane is geüpdatet naar versie 4.0. Met de update krijgt de wachtwoordbeheerder een vernieuwde interface en handige nieuwe functies. Niet alleen de Android-versie van de wachtwoordbeheerder krijgt de interessante update, ook andere platformen kunnen vanaf vandaag terecht bij het vernieuwde Dashlane.

Dashlane 4.0

De ontwikkelaar van de wachtwoordmanager-app Dashlane hebben versie 4.0 uitgebracht in de Google Play Store. De update brengt een compleet vernieuwd design met zich mee, natuurlijk in Material Design. De nieuwe vormgeving is ook doorgevoerd in de applicaties van Dashlane voor de platformen iOS, Mac OSX en Windows. Dashlane heeft het aantal sites waarvan je het wachtwoord kunt veranderen uitgebreid met 200 extra sites. Tevens zijn er 618 nieuwe internationale banken toegevoegd.

Dashlane 4.0 is beschikbaar met vijf nieuwe talen; Spaans, Duits, Portugees, Japans en Italiaans. Verder is de zoekfunctie in de Dashlane app vernieuwd en verbeterd. Wil je Dashlane alleen op Android gebruiken dan kan je de dienst zonder kosten gebruiken. Om te synchroniseren met meerdere apparaten dien je een abonnement af te sluiten; dit kost 40 dollar per jaar.

Downloaden

In de applicatie vind je ook een wachtwoord generator en verschillende andere handige functies. Je kunt de update naar Dashlane 4.0 downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Dashlane-wachtwoordbeheerder
Dashlane-wachtwoordbeheerder
Ontwikkelaar: Dashlane
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel