1Password 6: grote update met vingerafdruk-ondersteuning en Material Design

De wachtwoord-manager 1Password heeft een update uitgebracht in de Google Play Store. De applicatie is compleet vormgegeven met een nieuwe lik Material Design-verf en heeft daarnaast ondersteuning gekregen voor de vingerafdrukscanner. 1Password 6 heeft echter meer verbeteringen meegekregen.

1Password 6

De app 1Password is voorzien van een grote update. Versie 6 van de applicatie voegt een nieuwe laag toe met Material Design zodat de applicatie er strak uitziet. Niet alleen is de vormgeving van de app strakker, het ziet er ook moderner en beter uit. Naast de vernieuwde interface is er ondersteuning voor toestellen met een vingerafdrukscanner. Met je vingerafdruk kan je voortaan de elementen ontgrendelen en het werkt ook in combinatie met 1Password Keyboard.

1password 6

AgileBits, de ontwikkelaar van 1Password heeft de applicatie ook voorzien van een betere WiFi-sync. Ook is de werkbalk overal zichtbaar en zijn er vernieuwde iconen voor categorieën en instellingen. Met Teams kan je wachtwoorden delen met individuen of met hele groepen mensen. Middels de QR-code kan je snel en gemakkelijk iemand toevoegen aan een groep.

1Password - Password Manager
1Password - Password Manager
Ontwikkelaar: AgileBits
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel