SwiftKey 7.0 toetsenbord-app krijgt Toolbar met stickers, gif’jes en meer

SwiftKey is sinds enige tijd onderdeel van Microsoft. Voor Android is nu SwiftKey 7.0 uitgebracht. In deze versie van de toetsenbord-app zien we een nieuwe toolbar vol met mogelijkheden.

SwiftKey 7.0

In de Google Play Store is een update te vinden voor SwiftKey Keyboard. De toetsenbord-app is uitgebreid met een reeks functies die we tegenkomen in de nieuwe toolbar. De toolbar met snelkoppelingen vervangt het uitschuifbare hamburgermenu’tje dat je tot voor kort boven de toetsen zag staan.

Toolbar

De toolbar in SwiftKey geeft je niet alleen meer toegang tot de instellingen, thema’s en het klembord, maar ook tot meer content. Door op het plusje te klikken boven de toetsen, krijg je de mogelijkheid om direct stickers te downloaden en te gebruiken in je berichten. Je kunt ook je eigen stickers maken en gebruiken. Hiervoor open je het sticker-tabblad en tik je onderin op de ‘pin’. Daarnaast is er integratie van GIF’jes, waarmee je je helemaal kunt uitleven.

Een andere optie (location sharing) is niet beschikbaar bij ons. Voorlopig is het delen van je locatie vanuit SwiftKey alleen mogelijk in de Verenigde Staten en India. Deze optie moet het gemakkelijker maken om snel een adres of dichtstbijzijnde locatie toe te voegen aan je bericht.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel