SwiftKey voegt geanimeerde Puppets toe aan toetsenbord-app

Toetsenbord-app SwiftKey wordt verder uitgebreid met een nieuwe functie. Microsoft, het bedrijf achter de toetsenbord-app heeft Puppets aangekondigd.

Puppets in SwiftKey

Microsoft komt met een nieuwe functie voor toetsenbord-app SwiftKey. De applicatie wordt uitgebreid met Puppets. Dit kan gezien worden als een tegenhanger van Apples Animoji en Samsung’s AR Emoji. Met Puppets kun je jezelf als het ware transformeren naar een panda, dinosaurus, hond, kat of uil.

Je emotie wordt gebruikt voor het bepalen van het uiterlijk van de Puppet. Deze wordt vastgesteld middels de front-camera, aan de voorzijde van je smartphone. De gezichtsuitdrukking wordt dus overgenomen in je karakter.

Het team ontwikkelaars wil met deze functie gebruikers een nieuwe mogelijkheid bieden om te communiceren met hun geliefden, buiten gedefinieerde GIF’s. Het karakter wordt gedeeld als bericht van minder dan 30 seconden en kan gedeeld worden via verschillende (Android-) apps.

Allereerst komt SwiftKey Puppets beschikbaar in de beta-versie. De feedback wordt gebruikt om de functie voor de stabiele versie geschikt te maken.

Microsoft SwiftKey Beta
Microsoft SwiftKey Beta
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel