SwiftKey ziet explosieve stijging in aantal gebruikers

Het toetsenbord SwiftKey ziet een explosieve stijging van het aantal gebruikers. De grote stijging van het aantal gebruikers is te danken aan de prijsverlaging van de applicatie.

SwiftKey Keyboard, zoals de applicatie volledig heet, werd vorige maand gratis beschikbaar gesteld. Tot vorige maand kostte de populaire toetsenbord-applicatie nog drie euro. Een maand later ziet SwiftKey een explosieve stijging van het aantal gebruikers.

Met de introductie van SwiftKey 5.0 is een nieuwe shop geïntroduceerd met keuze uit talloze thema’s voor het toetsenbord. De thema’s zijn er zowel gratis als betaald. SwiftKey meldt dat het aantal gebruikers met 54% is gestegen sinds de app gratis verkrijgbaar is.

Niet alleen het aantal gebruikers is gestegen, ook het aantal thema-downloads legt SwiftKey windeieren. Maarliefst 12 miljoen thema’s zijn er gedownload uit de SwiftKey Shop.

Bij de lancering van SwiftKey 5.0 hoopte de ontwikkelaars op een plek tussen de 25 en 30 in de ranglijst van de Google Play Store. Echter is de applicatie in de ranglijst van gratis apps hoger te vinden, op de 21e plaats.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis

Via

Lees ook

Reageer op dit artikel