T-Mobile voert wijzigingen abonnementen door; einde 2GB- en USA-bundel

T-Mobile heeft zonder vooraankondiging wijzigingen doorgevoerd in de abonnementen. De 0GB-, 2GB- bundel en het abonnement voor de USA is niet langer meer verkrijgbaar.

Wijzigingen in T-Mobile abonnementen

T-Mobile heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in het portfolio van mobiele abonnementen. We zien dat een aantal bundels niet langer meer wordt aangeboden. Onder andere de abonnementsvorm T-Mobile Go Unlimited + USA wordt niet langer meer aangeboden. Hiermee kun/kon je een deel van je abo gebruiken in de Verenigde Staten. Dit abonnement koste 75,00 euro per maand, waarbij je 120 minuten en 14GB had voor in de USA.

Er zijn nog meer veranderingen, zo blijkt uit het bekijken van het nieuwe aanbod. We zien dat T-Mobile niet langer meer de 0GB bundel en 2GB databundel aanbiedt. Mocht je na het bereiken van je datalimiet verder willen internetten op hoge snelheid, dan kun je gebruik maken van een GB-aanvuller. Hiervan is de 250MB-aanvuller (kostte 2,50 euro) niet meer beschikbaar. De eerst beschikbare is nu voor 5,00 euro de aanvuller met 500MB.

Met het verdwijnen van de 0 en 2GB databundels, kun je op dit moment nog kiezen uit vier andere bundels. Dit zijn de 1GB, 5GB, 10GB en Unlimited-bundel. Deze bundels en andere abonnementen zijn verkrijgbaar via de website van T-Mobile.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel