Talon Classic en Talon Plus krijgen update in Play Store

Twitter-app Talon for Twitter Classic en Talon for Twitter Plus hebben beide een update gekregen. In de nieuwe versies van de geliefde Twitter-app zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd, waaronder ondersteuning voor het weergeven van GIF-plaatjes.

Talon for Twitter Classic 3.7

In Talon for Twitter Classic is het vanaf versie 3.7.0 mogelijk om GIF-plaatjes weer te geven die op het netwerk geplaatst zijn. Met Talon was het al langer mogelijk om zelf een GIF-plaatje te uploaden, maar nu kan je ze dus ook bekijken met de Twitter-app van Klinker Apps.

Talon for Twitter 3.7

Talon for Twitter maakt het verder mogelijk om middels ‘swipe’ te vegen door de foto’s in een profiel. Je hoeft de foto’s die iemand heeft geüpload dus niet langer meer los aan te klikken. Daarnaast zijn verbeteringen doorgevoerd in de kwaliteit van de afbeeldingen van bepaalde bronnen, zo meldt de changelog van versie 3.7.

Talon for Twitter Plus 1.4.0

Talon for Twitter Plus is de nieuwe versie van Talon for Twitter. Deze versie is enkel geschikt voor Android 5.0 Lollipop en hoger. De update naar 1.4.0 voor Talon Plus brengt dezelfde vernieuwingen met zich mee als de Classic-versie. Als extraatje is de Plus-versie nu ook in staat om uitgelichte header-afbeeldingen van Twitter-gebruikers weer te geven in het profiel van diegene.

Downloaden uit de Play Store

Talon for Twitter (Classic) is alleen beschikbaar voor degenen die de applicatie eerder aangeschaft hebben, zie hier Talon for Twitter in de Play Store. De update zal vanaf nu uitgerold worden. Een nieuwe versie van Talon is Talon Plus (enkel geschikt voor Android 5.0 Lollipop en hoger), dit in verband met dat Talon het API-token limiet bereikt heeft.

Talon for Twitter
Talon for Twitter
Ontwikkelaar: Luke Klinker
Prijs: € 3,19
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel