Talon for Twitter krijgt update naar versie 3.1.0

Klinker Apps, de ontwikkelaar van onder andere Talon voor Twitter en EvolveSMS, heeft een update uitgebracht voor Talon. Talon for Twitter 3.1.0 maakt de Twitter-applicatie nog beter en daarnaast zijn er enkele bugfixes uitgebracht.

Talon for Twitter 3.1.0 is in de Play Store verschenen. De Twitter-applicatie Talon staat bekend om zijn grote updates iedere keer en ook nu is er weer een aardige update uitgebracht. Met de nieuwe mogelijkheden in de applicatie wordt de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie weer een stap hoger gebracht.

image

Vanaf nu zullen tweets met meerdere afbeeldingen beter worden weergegeven in de timeline. Het menu met instellingen is daarnaast anders weergegeven. Wanneer je ervoor kiest om je locatie te delen bij je tweet, zal deze keuze een volgende keer onthouden worden. Daarnaast zijn in de applicatie enkele animaties veranderd zodat de applicatie er nog gelikter uit ziet.

image

Mocht je problemen hebben ondervonden met betrekking tot het klikken op een link, dan is dat probleem nu in versie 3.1.0 ook verholpen. Uiteraard zijn er nog enkele andere bugs verholpen in de nieuwe versie van Talon for Twitter.

Talon voor Twitter 3.1.0 is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store, via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel