Teaser: Huawei werkt ook aan Huawei Mate 20X, speciaal voor de game-liefhebbers

Het leek er lange tijd op dat Huawei tijdens de persconferentie op 16 oktober alleen de Mate 20 en Mate 20 Pro zou presenteren. Er lijkt nog een derde Mate 20 aan te komen; de Huawei Mate 20X.

Huawei Mate 20X in het nieuws

Huawei zal tijdens de persconferentie volgende week geen twee, maar drie smartphones presenteren. Althans, het lijkt erop als we afgaan op de nieuwste berichten. Deze berichten zijn door de Chinese fabrikant zelf de wereld in geslingerd.

Het bericht, voorzien van een teaser, wordt gedeeld met de hashtag #HuaweiMate20X. Op 16 oktober zullen we daarover meer te horen krijgen. Wel wordt in de tweet al gesproken over ‘Higher Intelligence’ en ‘Ultimate Performance’. In de video worden teksten als Cooler en Longer Gaming gebruikt. Dit heeft alles betrekking op een game-smartphone.

Cooler kan wellicht betrekking hebben op een vloeistofgekoelde warmtepijp en Longer Gaming zal betrekking hebben tot de accu. Honor, het dochtermerk van Huawei, bracht eerder al de Honor Play op de markt. We zijn heel benieuwd. DroidApp zal uitgebreid verslag doen van de aankondiging in Londen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel