En nu helemaal uit de doeken: Huawei Mate 20 Pro in hoge resolutie foto’s

Eindelijk krijgen we een goed beeld van de nieuwe Huawei Mate 20 Pro. Een bron die vaak informatie in een vroeg stadium naar buiten brengt, heeft hoge resolutie foto’s van de nieuwe smartphone gedeeld.

Huawei Mate 20 Pro in hoge resolutie

Op 16 oktober staat de Huawei persconferentie gepland, waar we de nieuwe Huawei Mate 20 zullen gaan zien. Daarbij zullen we ook daar dan de Huawei Mate 20 Pro gaan zien. Over de nieuwe high-end smartphone van het bedrijf hebben we al veel gehoord en gezien.

Huawei Mate 20 pro blauw

De doorgaans goed geïnformeerde bron Winfuture heeft nu hoge resolutie-foto’s naar buiten gebracht van de nieuwe Huawei Mate 20 Pro. Hierbij zien we de smartphone van verschillende kanten. Het meest opvallend is natuurlijk de triple-camera aan de achterkant, die in een vierkant geplaatst zijn. We zien geen vingerafdrukscanner, maar mogelijk zit deze geïntegreerd in het scherm.

Huawei Mate 20 pro twilight

De bron spreekt over een 6,3 inch OLED-beeldscherm met een resolutie van 3120 x 1440 pixels. Aan de voorkant zien we een notch waarin de speaker en de front-camera in is geplaatst. De smartphone krijgt een Kirin 980 processor, en een camera met een lichtgevoeligheid van f/1.8-f/2.4.

Huawei Mate 20 pro Zwart

De Huawei Mate 20 Pro zal in verschillende kleuren uitgebracht worden; zwart, twilight en blauw. We zullen alle details op 16 oktober te horen krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel