Officiële Huawei Mate 20 Pro uitnodiging onthult vierkante camera

Op 16 oktober krijgen we twee nieuwe smartphones te zien van Huawei, zo is de verwachting. Eerder werd de Mate 20 Lite al aangekondigd, maar de high-end modellen zien we dus later. Nu zien we een officiële uitnodiging die meer nieuws bevestigt.

Uitnodiging voor Mate 20

De Huawei Mate 20-serie wordt op 16 oktober aangekondigd in Londen. De Chinese fabrikant heeft een uitnodiging de deur uit gedaan waarin we dit nogmaals zwart op wit krijgen. Tijdens de IFA werd al wel de Huawei Mate 20 Lite aangekondigd, die inmiddels ook in de Nederlandse winkels is te vinden.

Huawei Mate 20 16 oktober

We kunnen uit de uitnodiging opmaken dat de smartphone zal beschikken over de nieuwste processor uit de fabriek van Huawei; de Kirin 980. Daarbij ligt er een focus op slimme functionaliteit waarbij gebruik gemaakt wordt van Ai (kunstmatige intelligentie). De foto geeft ook min of meer de bevestiging dat de camera in vierkante opstelling wordt geplaatst. Dit werd in de afgelopen tijd al duidelijk, waaronder in een real-life foto van de nieuwe Huawei Mate 20 Pro.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe Mate 20-toestellen van Huawei, houden we je uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel