Tele2 heeft last van storing met bellen (11 november 2016)

Telecomprovider Tele2 heeft last van een storing waarbij klanten problemen ondervinden met het bellen en gebeld worden. Het gaat om een storing bij zowel vaste als mobiele telefonie. De storing van 11 november 2016 is nu al enkele uren bezig.

Tele2 storing – 11 november

Sinds vrijdagmiddag 11 november ervaren klanten van Tele2 problemen met bellen. DroidApp ontving van meerdere klanten van de provider het bericht dat er problemen waren met het telefoonnetwerk van de van oorsprong Zweedse provider. Inmiddels heeft Tele2 ook de bevestiging gegeven dat er sprake is van een storing. Echter duurt de storing al sinds ongeveer 15:00 uur.

Tele2 Sony Xperia X Compact

De Tele2 storing treft niet iedere klant en ook lijkt internetten geen problemen op te leveren. Tele2 laat weten dat de technici het probleem zo snel mogelijk proberen te verhelpen. Zodra er vorderingen zijn, zal dit bericht bijgewerkt worden met een update.

Update 19:36 uur: nog steeds is er geen verandering in de storing te melden. Tele2 geeft nog steeds aan druk bezig te zijn met het oplossen van het probleem.

Update 20:10 uur: Tele2 heeft bekend gemaakt dat de storing is verholpen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel