Telegram 5.12.1 met verschillende verbeteringen uitgebracht in Play Store

De ontwikkelaars van Telegram hebben weer een nieuwe update uitgebracht in de Google Play Store voor de Android-app. Met de update naar Telegram 5.12.1 krijgen gebruikers toegang tot een reeks nieuwe functies en verbeteringen.

Telegram 5.12.1

Met regelmaat brengt het team van ontwikkelaars van Telegram een update uit voor de toepassing. Deze keer hebben we Telegram 5.12.1 als update klaarstaan. Eén van de verbeteringen is dat je podcasts en audiobestanden met een tijdsduur van 20 minuten of meer versneld kunt afspelen met 2x de snelheid. Wanneer je lange video’s of audiobestanden tussendoor onderbreekt, kun je deze voortaan verder laten afspelen vanaf het punt waar dit begonnen is.

Bijlagescherm in Telegram 10.5

Verder kent Telegram 5.12.1 nog andere verbeteringen, zoals het zoeken naar bestanden of muziek binnen een map. De hele changelog met de verbeteringen die de update met zich meebrengt hebben we hieronder voor je neergezet.

  • Luister naar podcasts en audiobestanden van meer dan 20 minuten op 2x de snelheid.
  • Ga door met afspelen van lange video’s of audio waar je gebleven was.
  • Zoek op items in de huidige map bij het toevoegen van bestanden of muziek.
  • Tik en hou chats vast tijdens het delen vanuit apps om naar meerdere ontvangers te versturen.
  • Hou de archiefmap vast om alle gearchiveerde chats als gelezen te markeren.

De update wordt uitgerold via de Google Play Store en kan gedownload worden via onderstaande button. Volg jij DroidApp op Telegram al?

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel