Telegram 5.11 krijgt geplande berichten en meer privacy instellingen

Chatapp Telegram heeft wederom een uitgebreide update ontvangen waarmee je onder andere berichten kunt inplannen. Handig als je iemand een herinnering wilt sturen op een later moment, maar ook nieuwe privacy opties zijn in Telegram 5.11 te vinden.

Telegram 5.11 met meer mogelijkheden

Binnen Telegram is het mogelijk om groepen te maken tot wel 200.000 leden, bijvoorbeeld met de buurt, een conferentie of een schoolcampus. Maar ook in andere situaties om grote groepen mensen te organiseren wordt Telegram gebruikt. Om de privacy van die mensen beter te beschermen kan je nu instellen wie je telefoonnummer kan zien. Ook kan je uitschakelen dat iemand je telefoonnummer kan gebruiken om je Telegram profiel te vinden.

Geplande berichten in Telegram

Kon je eerder al berichten versturen zonder geluid, nu kun je ook je berichten later verzenden door deze in te plannen. Houd de verzendknop ingedrukt om de optie tevoorschijn te toveren. De nieuwe functie werkt ook bij je bewaarde berichten waar het dienst doet als reminder. Je ontvangt een notificatie op het moment dat er een gepland bericht is verzonden.

Nieuwe thema's in Telegram

Ook is er in Telegram 5.11 een functie te vinden waarmee je eigen thema’s kunt maken en delen. Zodra jij je thema update wordt deze ook bijgewerkt bij alle andere gebruikers. Thema’s kun je delen want elk gemaakt thema krijgt een unieke link. Er zijn in deze versie ook weer nieuwe geanimeerde emoji te vinden, stuur bijvoorbeeld een van deze emoji om ze te ontdekken! 😁, 😧, 😡, 💩, 😢 of 😮.

  • Volg DroidApp op Telegram
Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel