Telegram kampt met storing (3 oktober 2015) [update]

De berichtendienst Telegram kampt met een storing. Aan het begin van de middag op zaterdag 3 oktober begonnen de eerste problemen met de dienst, waarmee iedereen lijkt te maken. Een aantal maanden geleden werd Telegram al getroffen door een DDoS-aanval waardoor de dienst onbruikbaar werd die gedurende tijd.

Telegram storing

Gebruikers van de chat-app Telegram kunnen sinds zaterdagmiddag 3 oktober geen berichten meer ontvangen en versturen. Telegram meldt dat er een storing is en dat de melding ‘Geen verbinding mogelijk’ wordt getoond. Of het net als in juli weer gaat om een DDoS-aanval is nog niet bekend.

Telegram kanalen

De storing begon volgens de berichten rond 12:10 uur. Een uur later was de storing nog steeds niet verholpen.

Volg ook DroidApp op Twitter voor het laatste nieuws. Wanneer er verdere ontwikkelingen zijn, zal dit bericht bijgewerkt worden!

Update 13:55 uur:

De storing is volgens Telegram verholpen. Op de redactie kunnen we dit bevestigen. Wel kan het zijn dat je opnieuw moet inloggen, bij ons was dit het geval met de desktop-toepassing van Telegram. Mocht je nog steeds problemen ondervinden met Telegram. Wacht dan nog heel even of herstart je telefoon.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel