Storing legt chat-app Telegram plat (16 december)

Het lijkt de week van de storingen te zijn. Nadat van de week een grote storing gaande was bij Google, heeft nu berichtendienst Telegram een grote storing. De dienst ondervindt problemen met het ontvangen en verzenden van berichten.

Telegram storing

Sinds woensdagmiddag 16 december heeft Telegram te maken met een wereldwijde storing. De dienst wordt over de hele wereld gebruikt en treft ook gebruikers in Nederland. Rond 14:20 uur doken de eerste berichten op en blijft de dienst op ‘verbinden’ staan. Er kunnen geen berichten verzonden en afgeleverd worden, en dus ook niet ontvangen worden. Wanneer je een bericht stuurt, blijft deze in de wachtrij hangen.

Telegram Storing 16 december

Het is niet bekend of alle gebruikers worden getroffen door de storing. DroidApp zal je op de hoogte houden via dit bericht.

Update 14:35 uur: Telegram laat het volgende weten op Twitter; Some of our users, primarily in Europe and the Middle East are currently experiencing connection issues. We’re working to bring them back online. Please hang on, and sorry for the inconvenience!

Update 15:24 uur: De storing lijkt nog steeds gaande. Hoewel er af en toe een bericht afgeleverd lijkt te worden, is de dienst nog verre van stabiel.

Update 15:27 uur: Hier op de redactie merken we dat alles weer werkt. Het kan zijn dat er in de komende minuten nog wat fouten zich voordoen.

Update 15:33 uur: De dienst lijkt verre van stabiel. Met regelmaat blijven er berichten hangen in de wachtrij.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel