Telegram test belfunctie in beta-versie (screenshots)

De chat-app Telegram test de belfunctie in de beta-versie van de dienst. DroidApp ontdekte enkele maanden geleden al de eerste aanwijzingen voor de belfunctie. Bellen via WhatsApp is al langer mogelijk en nu komt dus ook Telegram met de mogelijkheid tot bellen.

Telegram beta krijgt belfunctie

De beta-versie van Telegram is voorzien van de belfunctie. De belfunctie werd door DroidApp ontdekt in november vorig jaar. Nu is dus daadwerkelijk het moment aangebroken dat de belfunctie getest wordt. Dit betekent dat we binnenkort kunnen bellen via Telegram. Sinds enkele jaren kunnen we ook met WhatsApp bellen.

Gebruikers kunnen in de beta-versie kunnen aangeven wie hem of haar mag bellen. Hierbij kan gekozen worden uit Iedereen, Mijn contacten of niemand. Ook kan ingesteld worden om minder bandbreedte te gebruiken tijdens het bellen via het mobiele netwerk. De telefoontjes die gedaan worden zijn voorzien van end-to-end encryptie voor een verbeterde beveiliging.

Telegram belfunctie beta

Het is op dit moment niet bekend wanneer de functie uitgebracht zal worden voor het brede publiek. Je kunt DroidApp op Telegram volgen om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Android.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel