Telfort bestaat vanaf vandaag niet meer: alles naar KPN

Zoals aangekondigd is het vandaag einde oefening voor Telfort. Het is niet langer meer mogelijk om een nieuw abonnement bij de blauwe provider af te sluiten. KPN zet een streep door het merk Telfort.

Telfort stopt

Eind januari maakte KPN bekend dat het merk gaat stoppen met XS4ALL en Telfort. Wanneer het einde verhaal is voor XS4ALL werd niet duidelijk, maar voor Telfort zouden de activiteiten eindigen op 1 mei 2019, vandaag dus.

Per vandaag zijn de winkels van Telfort gesloten en kunnen klanten van Telfort met hun vragen terecht bij de winkels van KPN. Lopende abonnementen van Telfort-klanten blijven doorlopen. Echter kunnen deze niet langer meer verlengd worden bij Telfort zelf. Deze klanten zullen een aanbod krijgen van KPN.

KPN wil de focus meer leggen op het KPN-merk en Telfort zit daarbij in de weg. Telfort ontstond in 1996; het was toen nog onderdeel van de NS, waarna in 1998 het bedrijf begon met aanbieden van een mobiel netwerk; als eerst in de Randstad. In 2001 had Telfort een landelijk dekkend eigen netwerk. In 2005 werd Telfort overgenomen door KPN. Degenen die op zoek zijn naar een nieuw abonnement kunnen vanaf nu dus ook terecht bij KPN.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel