Telfort stopt 1 mei met winkels en verkoop abonnementen

KPN heeft een nieuwe stap aangekondigd in het stoppen van het dochtermerk Telfort. Per 1 mei wordt de verkoop van abonnementen gestopt en worden alle Telfort-winkels gesloten. Na ruim 22 jaar houdt Telfort op te bestaan.

Einde voor Telfort nabij

Het einde van telecomprovider Telfort is nabij. De provider zal op 1 mei 2019 stoppen met het aanbieden van eigen abonnementen. Niet alleen deze stap wordt op die datum gezet, ook alle Telfort winkels zullen worden gesloten. Eerder deze maand maakte KPN bekend te stoppen met Telfort en XS4ALL.

De winkelsluiting heeft voor 207 mensen grote gevolgen, zij zijn hun baan kwijt. 128 daarvan werkt in vaste dienst, de rest heeft een uitzendcontract. Alle medewerkers worden begeleid naar (nieuw) werk binnen KPN.

Abonnementen

Zoals gezegd stopt KPN met het verkopen van Telfort abonnementen. Dit zal gebeuren per 1 mei 2019. Klanten kunnen voor verdere vragen en producten terecht bij KPN en bij de KPN winkels. De focus komt meer te liggen op het KPN-merk en Telfort zit daarbij in de weg, zo lijkt het.

Er komt niet direct een streep door het merk Telfort, zo meldt Telecompaper. Er wordt nu wel door KPN de bevestiging gegeven dat het merk definitief zal verdwijnen, daar werd eerder nog een slag mee om de arm gehouden. Voor bestaande Telfort-klanten verandert er vooralsnog niets. Ook campagnes blijven nog lopen, samen met Hans, de ex-miljonair uit de reclame. Bestaande klanten zullen echter per 1 mei niet meer een Telfort-abonnement kunnen verlengen, zo lijkt het.

Mocht je nog een abonnement willen afsluiten bij Telfort, dan kun je nog tot 1 mei terecht bij Telfort.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel