Telfort: meer CombiVoordeel voor mobiele klanten, 1GB bundel verdwijnt

Telfort heeft veranderingen aangekondigd in haar bundels en in het CombiVoordeel. De 1GB databundel is zonder extra kosten opgehoogd naar 2GB en er is meer voordeel in het CombiVoordeel voor mobiele klanten.

Telfort: meer CombiVoordeel

Telfort-klanten die een mobiel abonnement combineren met bijvoorbeeld tv of internet thuis krijgen al voordelen. Heb je echter geen thuis-producten, maar wel twee of meer mobiele abonnementen kreeg je voorheen niets aan voordeel; dat is nu verandert. Telfort laat weten dat wanneer een klant twee of meer mobiele abonnementen op hetzelfde adres heeft, de databundel wordt verdubbelt. Dit geldt niet alleen voor nieuwe aansluitingen, maar ook voor al bestaande klanten met een Telfort-abonnement.

1GB wordt 2GB

Telfort schrapt daarbij ook de 1GB bundel. Deze databundel wordt niet langer meer aangeboden. Voor klanten die bij het afsluiten van hun abonnement hebben gekozen voor de bundel van 1 gigabyte, is er goed nieuws te melden. Voor hen wordt deze bundel zonder extra kosten opgehoogd naar 2GB per maand. Ook nieuwe klanten kunnen de 2GB bundel kiezen, waarbij de prijs van 12,50 euro per maand gelijk is gebleven. De abonnementen zijn beschikbaar via de website van Telfort.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel