Telfort introduceert vernieuwd CombiVoordeel voor meer voordeel

Provider Telfort gaat klanten op een andere manier belonen die meerdere diensten afnemen van het bedrijf. Het nieuwe CombiVoordeel van Telfort geldt niet alleen voor nieuwe klanten, maar gaat ook voor bestaande klanten gelden.

Telfort CombiVoordeel vernieuwd

Verschillende providers geven je korting als je meer diensten of producten bij hen afneemt. Telfort heeft nu bekend gemaakt dat het de voordelen van CombiVoordeel heeft vernieuwd. Voortaan mogen zowel bestaande als nieuwe klanten een tweede voordeel kiezen.

Telfort CombiVoordeel 2018

Bij het mobiele abonnement krijgt de klant al dubbel zoveel data. Daarbij kunnen klanten met Telfort Thuis voortaan kiezen uit een extra CombiVoordeel. Hierbij kan gekozen worden uit vijf euro korting op de factuur, het Pluspakket voor de televisie of FOX Sports Eredivisie. Het Pluspakket geeft toegang tot dertig zenders en de beste films en series. Voor het CombiVoordeel is sowieso één mobiel abonnement verplicht.

Telfort geeft aan dat klanten 1x per 30 dagen het CombiVoordeel kunnen wijzigen. De nieuwe regels voor het CombiVoordeel zijn per direct actief. De abonnementen van Telfort zijn beschikbaar via Telfort zelf.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel