Telfort introduceert nieuwe, goedkopere mobiele abonnementen voor 2018

Telfort kwam in juli 2017 met wijzigingen in haar mobiele abonnementen. Hierbij kregen klanten meer MB’s voor minder geld. Nu zijn er wederom veranderingen doorgevoerd, en die zien we weer terug in de nieuwe abonnementssoorten die geïntroduceerd zijn. Deze mobiele bundels zijn voortaan ook maandelijks opzegbaar.

Telfort abonnementen voor 2018

Nadat in juli vorig jaar de schop ging in het aanbod van mobiele abonnementen, heeft KPN-dochter Telfort opnieuw de bundels gewijzigd. Voor consumenten en ZZP-ers heeft de blauwe provider abonnementen geïntroduceerd die maandelijks opgezegd of gewijzigd kunnen worden. Wanneer je hier als klant voor kiest kost dit 2,50 euro per maand extra. Anders loopt het abonnement voor een periode van 24 maanden. Daarbij belooft Telfort dat internetten voordeliger wordt met de nieuwe bundels. Telfort-klanten kunnen zelf hun eigen bundel samenstellen.

Standaard zijn de bundels voorzien van 150 belminuten, het enige waar je zelf uit hoeft te kiezen is de databundel. Wil je in plaats van 150 minuten, onbeperkt bellen, dan kost dit 3,50 euro per maand extra. Echter is dit tijdelijk voor €1,00 extra per maand af te sluiten.

Overgebleven minuten of MB’s internet kunnen meegenomen worden naar de volgende maand (maximaal 2 maanden houdbaar). Net als bij KPN kunnen klanten van Telfort er ook voor kiezen om voor 8,99 euro per maand Spotify Premium bij hun abonnement te nemen.

Telfort abonnementen 2018

Overzicht

De nieuwe abonnementen zijn als volgt, inclusief 150 minuten:

  • 10GB voor 22,50 euro per maand
  • 5GB voor 17,50 euro per maand
  • 1GB voor 12,50 euro per maand
  • Alleen 150 minuten, zonder internet: 7,50 euro per maand

De nieuwe Telfort abonnementen zijn vanaf vandaag, 26 maart, verkrijgbaar via de website van Telfort. Bij de bovengenoemde abonnementen is geen toestel inbegrepen en gaat het hier om een sim-only abonnement. Ben je nog op zoek naar een sim-only? Raadpleeg dan onze onafhankelijke sim-only vergelijken tool.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel