Youfone bestaat 10 jaar: tijdelijk 10GB sim-only voor €10 per maand

Telecomprovider Youfone viert haar tienjarige jubileum. De provider heeft tijdelijk een actie waarbij het voor weinig geld een uitgebreid sim-only abonnement aanbiedt voor een tientje per maand. Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN. We zetten de details op een rij.

Youfone aanbieding

Mocht je nog op zoek zijn naar een scherp geprijsd sim-only abonnement, dan is misschien de tijdelijke deal van Youfone interessant. We kwamen deze aanbieding vandaag tegen en willen die graag met je delen. Voor 10,00 euro per maand kun je 10GB internetten. Interessant is dat je dankzij de roamingregels de databundel in heel de EU kunt gebruiken. Handig dus voor op vakantie.

Uiteraard is er ondersteuning voor 4G. Je hebt toegang tot internet met een downloadsnelheid van 256 Mbps en een uploadsnelheid van 150 Mbps, lekker snel dus. Je kunt een zogenoemd dataplafond instellen zodat je geen onverwachte kosten maakt. De aanbieding geldt voor een tweejarig sim-only abonnement. Wel kun je zelf nog een bel-SMS bundel toevoegen die je al hebt voor 3,00 euro per maand.

Je kunt er voor kiezen om je eigen huidige nummer mee te nemen. Je betaalt eenmalig 14,95 euro aansluitkosten en gedurende twee jaar dus 10,00 euro per maand, voordeel; doe je na 24 maanden niks; dan blijft het abonnement voor hetzelfde tarief en dezelfde voorwaarden doorlopen. Je kunt het abonnement tijdelijk alleen afsluiten bij Youfone via deze link.

Update 17 februari – lees ook: Simpel stunt met Kingsize Deals: 5GB internet en onbeperkt bellen voor €10 p/m

Op zoek naar een sim-only? Gebruik onze onafhankelijke tool voor het vergelijken van sim-only.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel