The Voice of Holland vernieuwt ‘Redroom App’ voor seizoen 2015

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland gaat vanavond van start. Deel 2015 is het zesde seizoen van de talentenjacht. Naast twee nieuwe juryleden is er ook een nieuwe TVOH Redroom app beschikbaar. We vertellen je graag wat er nu allemaal mogelijk is met de app van The Voice of Holland.

The Voice of Holland Redroom app

Vorig jaar won O’G3NE het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Voor het nieuwe seizoen dat vanavond op RTL4 van start gaat is er een nieuwe Redroom app uitgebracht. In de nieuwe TVOH app kan je alles op de voet volgen rondom de shows. Het is mogelijk om het laatste nieuws te raadplegen en je kunt de video’s checken en uitdagende games spelen. Door een Power Fan te worden kan je kans maken op tickets voor de finale van The Voice of Holland.

Over de app

Nieuw aan de applicatie van de show is dat het mogelijk is om tijdens de uitzendingen live mee te spelen door optredens te beoordelen. Daarnaast kan je doordeweeks voorspellen wie er doorgaat naar de volgende ronde. Dit kan je beoordelen omdat je in de Redroom app toegang krijgt tot exclusieve previews.

TVOH

The Voice of Holland wordt vanaf vanavond (25 september), elke vrijdag uitgezonden op RTL 4 om 20:30 uur. De jury bestaat uit Marco Borsato, Ali B, Anouk en Sanne Hans(Miss Montreal). Wendy van Dijk, Martijn Krabbé en Jamai Loman verzorgen de presentatie van het programma.

Bekijk ook: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

App downloaden

De nieuwe The Voice of Holland Redroom app kan je gratis downloaden uit de Play Store voor Android via onderstaande button. Voor je iPhone met iOS kan je hem downloaden uit de App Store.

The voice of Holland app
The voice of Holland app
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel