Ticketmaster brengt Android-app uit: zoek naar concerten en evenementen

Ticketmaster heeft een eigen applicatie uitgebracht voor Android in de Google Play Store. De app is voorzien van Material Design en geeft je de mogelijkheid om snel inzicht te krijgen in optredens, evenementen en concerten. Daarnaast bevat de Ticketmaster app informatie over locaties en artiesten en kan je je gekochte tickets inzien.

Ticketmaster app

Ticketmaster heeft zonder het nieuws officieel naar buiten te brengen de Android-app uitgebracht, zo ontdekte DroidApp. Voor Apple iOS had de ticket-site al langere tijd een eigen toepassing, maar nu is dus ook Android aan de beurt. Via de Ticketmaster app krijg je toegang tot optredens en concerten, muziek, sport, kunst, theater en familie-evenementen.

Bij het openen van de applicatie zie je in een oogopslag de optredens voor vandaag en de komende dagen. Tevens kan je via de app direct een ticket aanschaffen. Bij sommige evenementen vind je je ticket direct in de app terug en kan je deze gebruiken als toegangsbewijs. Je kan de plattegrond gebruiken van de zaal en informatie vinden over een artiest.

Er is ook de zoekfunctie, maar deze werkte op het moment van schrijven niet heel snel. Je kunt wel filteren en zo op jacht gaan naar het evenement dat het beste bij je past. Wanneer je dit wilt kan de Ticketmaster app ook naar evenementen in je omgeving zoeken.

Door in te loggen in de Ticketmaster app kan je zelf ook zien welke tickets je hebt gekocht voor toekomstige evenementen. Echter is het met deze tickets niet mogelijk om enkel met je smartphone naar binnen te komen. Omdat de app pas net is gelanceerd zal deze functionaliteit in de toekomst verder uitgebreid worden. Je kunt de app van Ticketmaster downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Ticketmaster Nederland
Ticketmaster Nederland
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel