What the Eve: uitgebreide evenementen-app voor een avondje uit

What the Eve is een nieuw uitgebrachte applicatie voor de ideale avond uit. De applicatie is vandaag officieel gepresenteerd door theaterproducent Bastiaan Ragas. De applicatie laat in een oogopslag zien wat er vanavond te doen is. Hierbij kan je denken aan de bioscoop, een avond cabaret of een bezoek aan theater, club of festival.

What the Eve

What the Eve is een applicatie van Nederlandse bodem die vanaf nu tips geeft voor een avondje weg in de omgeving van de randstad. Op dit moment is de database gevuld met 500 podia en kunnen er circa 750 uitgaansmogelijkheden getoond worden. Vanaf september moet heel Nederland gedekt worden door de applicatie en tot die tijd zullen er steeds steden en regio’s toegevoegd worden. Je kunt door middel van de filters bepalen waar je graag je avond aan wilt besteden. Daarnaast kan je ook een datum aangeven en kan je instellen wat je budget is.

Via What the Eve is het ook mogelijk om je tickets voor de desbetreffende voorstelling aan te schaffen. Je wordt hiervoor doorgeleid naar de in-app browser waarna de website van de aanbieder wordt geopend. Dankzij de interactieve kaart kan je ook als kaartweergave de locaties van de verschillende evenementen zien. Ook kan je een item delen of toevoegen aan je favorieten, zodat je die later snel kunt terugvinden.

Downloaden

What the Eve is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

What the Eve -slimme uitagenda
What the Eve -slimme uitagenda
Ontwikkelaar: What the Eve
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel