Todoist laat gebruiker bestanden uit cloud toevoegen aan taak

Todoist heeft de applicatie voor het beheren van taken flink uitgebreid. Aan een taak kunnen nu bestanden vanuit de cloud of vanaf de telefoon toegevoegd worden.

Taken-app Todoist heeft vandaag een aantal nieuwe functies uitgebracht in een update. Na de update is het mogelijk om bij een taak een bestand te voegen. Niet alleen bestanden die op de telefoon opgeslagen zijn kunnen toegevoegd worden, ook bestanden uit de cloud kunnen aan een taak gehangen worden.

todoist android

Todoist kan bestanden koppelen aan een taak die opgeslagen zijn in je Dropbox of Google Drive account. De bestanden die toegevoegd kunnen worden aan een taak zijn audio-opnames, foto’s of documenten. Een thumbnail geeft bij de taak aan, welk soort bestand er toe is gevoegd aan een taak. Bij een premium-abonnement kan een bestand ook door andere projectleden bekeken worden.

Todoist is een populaire taken-app en wordt volgens het bedrijf door bijna twee miljoen mensen gebruikt. Todoist werkt naast Android op 12 andere platformen waaronder brower, pc, Mac en iOS. Todoist is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel