Twitter 7.0 voor Android uitgebracht: nieuw design en verbeteringen

Twitter heeft een aardige update uitgebracht voor de Android-app en de andere platformen. De uitstraling van Twitter is met de update veranderd en is voorzien van verschillende verbeteringen en nieuwe features. Het gaat om Twitter 7.0 die nu uitgerold wordt.

Twitter 7.0

In de Play Store is vanaf nu de update voor de Twitter-app te vinden. De officiële Twitter-app is de laatste tijd flink onder handen genomen om zo de concurrenten (zoals Talon, Flamingo en andere alternatieve Twitter-apps) bij te kunnen benen. De update van vandaag, Twitter 7.0 is wederom een stap in de goede richting.

Twitter 7.0

Wat direct opvalt is de nieuwe interface. Er is een ronder design, wordt er meer gespeeld met het lettertype (denk aan grotere koppen) en zijn de profielfoto’s voortaan rond afgesneden. Daarbij is ook bovenin beeld het één en ander veranderd. Denk aan de tabbladen waar voortaan vernieuwde icoontjes zijn te vinden. Tevens is er de ‘live counter’ die direct bijwerkt hoeveel keer bijvoorbeeld een tweet als favoriet gemarkeerd is of geretweet is.

De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Wil je niet zolang wachten, dan kun je hier de APK downloaden. Houd er rekening mee dat de versie van het installatiebestand per toestel kan verschillen.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel